Pcsupport.cz
HST.cz HST.en HST.de

V první řadě nám dovolte popřát hodně zdraví a štěstí Vám, Vašim kolegům i rodinným příslušníkům.

Věříme, že se Vám daří zvládat současnou mimořádnou situaci.

V souvislosti s virem Covid-19 vešla v platnost celá řada opatření Vlády České republiky a jiných státních orgánů, které mají dopad na provoz Vašich podniků. Připravili jsme pro Vás přehledné informace, které Vám pomohou v základní orientaci a následnému rozhodování. Celý dokument naleznete ZDE.



Rádi bychom Vás ujistili, že naši odborníci jsou nadále připraveni Vám poskytovat kvalitní právní pomoc. Naše kancelář je díky předem implementovanému disaster recovery plánu a modernímu technickému vybavení schopna bez vážnějších omezení fungovat i v době mimořádných opatření. Většina našich odborníků pracuje v režimu tzv. home office, přičemž veškeré informační systému jsou jim plně dostupné prostřednictvím privátní zabezpečené sítě. Jednání s klienty organizujeme zpravidla prostřednictvím videokonferencí. Naše kancelář se aktivně podílí na návrzích legislativních opatření, jejichž cílem je minimalizovat nepříznivé dopady krize na naše klienty. Náš kolega Doc. Bohumil Havel byl přizván jako odborník Komise MPS, která se kvůli viru Covid-19 a s ním spojené zvýšené potřebě úprav v českém právním systému spolupodílí na návrhu změny korporačního práva v lex covid.



V souboru našich doporučení naleznete především aktuality týkající se Obchodního práva a sním spojené řešení změn, které budou v následujícím období s jistotou přicházet. Korporátní právo následně nabídne kroky jak například zamezit paralýze korporace a nepochybně vás uvede i do problematiky náhrady škod nebo Pracovního práva. Současná doba přeje připraveným a naše advokátní kancelář udělá maximum pro to, abyste připraveni byli. 



Víme, že mnoho situací si však žádá osobnější a specifičtější přístup. Rádi Vám pomůžeme vyřešit nově vyvstalé otázky a vytvořit v podniku příznivé podmínky pro aktuální situaci. Naše dveře pro Vás zůstávají nadále otevřené a těšíme se na vzájemnou spolupráci. Věříme totiž, že pokud se všichni budeme v nové situaci dobře orientovat a respektovat, tento boj dozajista vyhrajeme.



S Vašimi případnými dotazy se obracejte na Vašeho obvyklého partnera v PRK Partners nebo na jednotlivé členy akčního teamu, jejichž kontakty naleznete ve výše uvedeném souboru.

Vaše dotazy můžete rovněž zasílat i na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

.

Děkujeme



PRK Partners

 

prkpartners logotype EN PANTONE

Partneři / Partners

ST logo CZ stojate cerne2 partner seclogo  partner koalice E21 logo SPCR LOGO VERTICAL CZ RGB 280x226 IMD Logo Blue RGB E21 logo HK logo PRAHA1 dole 1radek RGB

 

loga partneri 280x226 slunce 280x226 roska 280x226 Kudyznudy.cz - tipy na výlet  LOGO PFM 2

 

 

 

 

 

 

Menu