Pcsupport.cz
HST.cz HST.en HST.de

Rádi bychom Vás pozvali na akci Mix&Match - Working in Biotechnology, kterou pořádá CometX - Come and Meet eXpats ve spolupráci s mezinárodní biotechnologickou společností SOTIO Biotech a Nadací The Kellner Family Foundation.

Tato akce není určena pouze pro experty a studenty v oblasti biotechnologií, ale také pro ty, kteří se zajímají o tuto oblast a chtějí se dozvědět více. Akce se bude konat 27. dubna od 15:00 na Novartis Campus v Basileji.

Program akce bude zahrnovat přednášky, panelové diskuse a interaktivní sekce, které mají za cíl podněcovat nové nápady a podporovat spolupráci. Účastníci budou mít příležitost setkat se a navázat kontakty s jinými experty v oboru a rozvinout nová potenciální partnerství.

Registrace na akci a nákup vstupenek.

Věříme, že využijete této jedinečné příležitosti k učení od odborníků, rozšiřování sítě kontaktů a udržení kroku s trendy v oblasti biotechnologií.

Flyer vodorovně text

 

Partneři / Partners

ST logo CZ stojate cerne2 partner seclogo  partner koalice E21 logo SPCR LOGO VERTICAL CZ RGB 280x226 IMD Logo Blue RGB E21 logo HK logo PRAHA1 dole 1radek RGB

 

loga partneri 280x226 slunce 280x226 roska 280x226 Kudyznudy.cz - tipy na výlet  LOGO PFM 2

 

 

 

 

 

 

Menu