Pcsupport.cz
HST.cz HST.en HST.de

Soubor zobcových fléten Flauto Giubiloso, který v příštím roce oslaví 20. výročí svého působení v Praze 4 – Modřanech a hrál již téměř ve všech koutech České republiky, přijal pozvání předvést své hráčské umění v městečku Pany v kantonu Graubünden ve Švýcarsku.

V sobotu 24. září 2016 večer v Reformierte Kirche, Pany, hrál za nádherné atmosféry jak renesanční skladby, tak i židovskou píseň nebo swing. Posluchače potěšil a také velmi pobavil skladbami Příjezd do Zermattu a Švýcarské hodinky z Alpské suity od Benjamina Brittena a úryvkem z Vltavy od B. Smetany. Celým večerem provázela členka souboru Barbara John, rodačka z Curychu žijící již řadu let v České republice, majitelka a provozovatelka prodejny Swiss Cheese v Praze – Libuši a propagátorka prvotřídních švýcarských produktů.

 

V neděli dopoledne soubor doprovázel mši chorály od J. S. Bacha a speciálně k této příležitosti připravenými skladbami.
Další dny pobytu do 28. září byly využity k poznávání krásné švýcarské alpské přírody – Partnunsee, historie měst – St. Antönien, Chur, Davos, Klosters a pohostinnosti lidí.

 

Ze Švýcarska prolnutého neustálým libozvučným zvoněním kravských zvonců jsme odjížděli naplněni přátelskými pocity, uspokojeni z našeho vlastního hraní, s nadějí na další spolupráci a s přáním ještě jednou se vrátit.

 

Flauto 1

 

Flauto 1

Partneři / Partners

ST logo CZ stojate cerne2 partner seclogo  partner koalice E21 logo SPCR LOGO VERTICAL CZ RGB 280x226 IMD Logo Blue RGB E21 logo HK logo PRAHA1 dole 1radek RGB

 

loga partneri 280x226 slunce 280x226 roska 280x226 Kudyznudy.cz - tipy na výlet  LOGO PFM 2

 

 

 

 

 

 

Menu