Pcsupport.cz
HST.cz HST.en HST.de

V letošním 9. ročníku soutěže - Právnická firma roku – získala PRK Partners hlavní cenu Právnická firma roku 2016 pro domácí kancelář. Umístění získala hned ve dvou kategoriích: v oblasti Bankovnictví a finance a v oblasti Právo obchodních společností.

 

"Tento úspěch nás velmi těší, jelikož jde o opakované potvrzení špičkové kvality našich služeb: nejlepší domácí právnickou kanceláří jsme zvoleni potřetí (toto ocenění se uděluje od roku 2011), v kategorii Bankovnictví a finance jsme ocenění získali posedmé (v devítileté historii soutěže) a v oblasti Práva obchodních korporací již potřetí.

 

Nejvyšší úroveň našich služeb byla potvrzena i v dalších klíčových oblastech právních služeb. Také v následujících kategoriích jsme doporučováni jako jedna z osmi nejlepších kanceláří v České republice:

 

  • Fúze a akvizice
  • Kapitálové trhy
  • Právo hospodářské soutěže
  • Developerské a nemovitostní projekty
  • Pracovní právo
  • Daňové právo


"Těchto úspěchů bychom nedosáhli bez důvěry našich klientů a práce a loajality našich právníků a dalších spolupracovníků, za což vám všem patří naše poděkování."

 

Soutěž, kterou pořádá společnost Epravo Group s.r.o. pod záštitou ČAK a Ministerstva spravedlnosti ČR, byla vyhlášena v pondělí 7. listopadu 2016 v Paláci Žofín v Praze.

 

Partneři / Partners

ST logo CZ stojate cerne2 partner seclogo  partner koalice E21 logo SPCR LOGO VERTICAL CZ RGB 280x226 IMD Logo Blue RGB E21 logo HK logo PRAHA1 dole 1radek RGB

 

loga partneri 280x226 slunce 280x226 roska 280x226 Kudyznudy.cz - tipy na výlet  LOGO PFM 2

 

 

 

 

 

 

Menu