Pcsupport.cz
HST.cz HST.en HST.de

Praha, 6. listopad 2017: Jubilejní desátý ročník firemního žebříčku Právnická firma roku při-nesl mezinárodní poradenské kanceláři Rödl & Partner opět úspěch. Pošesté Rödl & Partner získal ocenění Právnická firma roku v oboru daňového práva, stejně jako i ocenění v dalších oblastech.

 

Kancelář Rödl & Partner dosáhla i v letošním ročníku prestižního žebříčku Právnická firma roku na příčku nejvyšší. Stala se Právnickou firmou roku 2017 v daňovém právu. Podařilo se jí tak navázat na úspěchy z předchozích let a pošesté za sebou byla vyhodnocena jako nejlep-ší kancelář v dané kategorii. Současně byla oceněna jako velmi doporučovaná kancelář v pracovním právu a doporučovaná kancelář v právu obchodních společností a v oboru re-strukturalizace a insolvence.


V rámci skupiny Rödl & Partner zaujímá daňové právo významné místo. Věnují se mu jak advokáti, tak i daňoví poradci a ekonomové. Díky tomuto propojení může kancelář nabídnout svým klientům řešení veškeré daňové problematiky komplexně, z právního i ekonomicko-účetního hlediska.

Ocenění, které je odrazem spokojenosti i důvěry našich klientů, a současně též uznáním ze strany našich kolegů, si velice vážíme. Považujeme si hodnocení i v ostatních kategoriích, což je pro nás potvrzením toho, že naši kolegové jsou špičkovými právníky nejen v právu daňo-vém,“ nešetří slovy chvály Petr Novotný. Neopomněl také ocenit práci pořadatele, společnosti epravo.cz a předsedy jejího představenstva Miroslava Chocholy.

Právnická firma roku byla založena v roce 2008 po vzoru zahraničních žebříčků (Chambers Global, PLC, IFLR 1000, Legal 500), které mají v západním světě tradici. V České republice ji vyhlašuje společnost EPRAVO.CZ a letošní již desátý ročník se uskutečnil pod záštitou mi-nistra spravedlnosti ČR JUDr. Roberta Pelikána, Ph.D a České advokátní komory.

 

Kontaktní osoba:

JUDr. Petr Novotný, Ph.D., advokát / vedoucí partner
Tel.: + 420 236 163 111, E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Partneři / Partners

ST logo CZ stojate cerne2 partner seclogo  partner koalice E21 logo SPCR LOGO VERTICAL CZ RGB 280x226 IMD Logo Blue RGB E21 logo HK logo PRAHA1 dole 1radek RGB

 

loga partneri 280x226 slunce 280x226 roska 280x226 Kudyznudy.cz - tipy na výlet  LOGO PFM 2

 

 

 

 

 

 

Menu