Pcsupport.cz
HST.cz HST.en HST.de

Michiel Kernkamp nastoupí na pozici generálního ředitele Nestlé Česko a Slovensko dne 1. října. Sídlit bude v Praze, odkud bude mít přímou odpovědnost nejen za Česko a Slovensko, ale od 1. ledna 2021 také za Maďarsko, Polsko a pobaltské státy. Michiel vystřídá ve funkci současného generálního ředitele Torbena Emborga, který řídil podnikání Nestlé na českém i slovenském trhu od roku 2010 až do současnosti.


„Těším se na spolupráci s českým a slovenským týmem, stejně jako na týmy z Maďarska, Polska a Pobaltí. Společně budeme objevovat a nabízet sílu ukrytou v potravinách pro zlepšení života našich spotřebitelů a všech zainteresovaných stran v těchto zemích,“ říká Michiel Kernkamp nastávající generální ředitel Nestlé Česko a Slovensko.
Michiel Kernkamp začal svoji kariéru v roce 1995 v Nestlé Malajsie, kde zastával různé pozice v oblasti prodeje a marketingu. V roce 1998 byl jmenován provozním ředitelem pro Čínu, Japonsko, Koreu a Oceánii se sídlem ve Švýcarsku. V roce 2001 se vrátil do Malajsie jako ředitel divize kávy a nápojů v Nestlé Malajsie/Singapur. Od roku 2005 do roku 2009 vedl japonské podnikání v oblasti kávy a nápojů jakožto divizní ředitel se sídlem v Kobe. Následně vstoupil do Nestlé Professional na pozici ředitele globálních značkových nápojů se sídlem ve Vevey. O sedm let později se Michiel přesunul na skandinávský trh jako tamní generální ředitel. Skrze své rozhodné vedení a neformální i pragmatický přístup v posledních pěti letech vedl transformaci podnikání Nestlé ve skandinávských zemích. Michiel za sebou zanechává prosperující nordický trh s rostoucí ziskovostí, lepší nákladovou strukturou a lepším vnímáním společnosti Nestlé.
Michiel se aktivně zajímá o spolupráci s dalšími subjekty v potravinářském řetězci při zlepšování udržitelnosti, inkluze a zdraví v potravinářském systému. Během svého působení v severských zemích pravidelně vystupoval na místních i mezinárodních fórech na téma lepšího využití potravin a snižování jejich plýtvání.
Současný generální ředitel České a Slovenské republiky, Torben Emborg, který na své pozici působil deset let, převezme roli generálního ředitele skandinávského trhu a vystřídá Michiela Kernkampa.
Torben Emborg vedl po celé desetiletí český a slovenský trh k neustálému zlepšování výkonnosti. Díky svým rozsáhlým obchodním znalostem a pragmatickému přístupu přispěl k vytvoření trhu, který je dnes charakteristický nejen vynikajícími výsledky v zásadních oblastech podnikání, ale také velkou rozmanitostí a inkluzí. Nestlé se pod jeho vedením stalo inspirativním místem pro práci, osobní rozvoj a dosahování nejlepších výsledků, a to i navzdory nákladovým tlakům a silné konkurenci.

Partneři / Partners

ST logo CZ stojate cerne2 partner seclogo  partner koalice E21 logo SPCR LOGO VERTICAL CZ RGB 280x226 IMD Logo Blue RGB E21 logo HK logo PRAHA1 dole 1radek RGB

 

loga partneri 280x226 slunce 280x226 roska 280x226 Kudyznudy.cz - tipy na výlet  LOGO PFM 2

 

 

 

 

 

 

Menu