Pcsupport.cz
HST.cz HST.en HST.de

Změnu na významné pozici hlásí Schindler CZ, a.s., dceřiná společnost mezinárodního koncernu Schindler, který je předním světovým dodavatelem výtahů, eskalátorů a souvisejících služeb. S účinností od 1. listopadu 2020 se jejím předsedou představenstva a zároveň generálním ředitelem stal Ing. Branislav Baláž. Zodpovědný je za aktivity v České republice i na Slovensku. V obou funkcích nahrazuje Dr. Ing. Jána Fabiána, který je zastával v posledních šesti letech.

Branislav Baláž pracuje v Schindleru od února 2018 a z pozice Business Area Director vedl a nadále povede divizi Nové instalace v oblasti jižní a východní Evropy. S nejvyššími manažerskými pozicemi v tomto i dalších oborech má více než dvacetileté zkušenosti, které sbíral ve velkých mezinárodních firmách (Panasonic, Hilti, Goodyear a KONE), a to i v zahraničí (Rusko, Ukrajina, Thajsko, Austrálie).

„Svět se mění a spolu s ním i zákazníci a jejich potřeby a požadavky, jimž musíme dostát. Naším cílem je zákaznické očekávání nejen naplnit, ale předčít. Proto se dlouhodobě věnujeme jak zlepšování nabízených služeb, tak vývoji zařízení, která dále posouvají úroveň bezpečnosti i pohodlí, aktuálně například za využití možností spojených s digitalizací a konektivitou. Velkou roli přitom hraje i ohled na životní prostředí. Na všechny tyto aspekty se i nadále zaměříme, a to za maximálního využití nadnárodního zázemí a knowhow skupiny, které jsou velkým přínosem pro nás i naše zákazníky v Česku a na Slovensku,“ říká Branislav Baláž.

Schindler patří k lídrům na českém i slovenském trhu. Celosvětově pak řešení značky Schindler v oblasti mobility přepraví denně více než 1,5 miliardy osob. Úspěch koncernu Schindler Group se opírá o práci více než 60 000 zaměstnanců ve více než stovce zemí.

Partneři / Partners

ST logo CZ stojate cerne2 partner seclogo  partner koalice E21 logo SPCR LOGO VERTICAL CZ RGB 280x226 IMD Logo Blue RGB E21 logo HK logo PRAHA1 dole 1radek RGB

 

loga partneri 280x226 slunce 280x226 roska 280x226 Kudyznudy.cz - tipy na výlet  LOGO PFM 2

 

 

 

 

 

 

Menu