Pcsupport.cz
HST.cz HST.en HST.de

REGIONÁLNÍ KLUB MORA VA ČMA Vás zve na Business Breakfast s Petrem Kapounem. Setkání bude věnováno jeho životnímu příběhu.

 Petr Kapoun

Kdy: 9. září 2019 8 - 10,30 hod.
Kde: Resort Maximus Brno

 

Někteří tvrdí, že vypadá jako Elon Musk. Pravda je taková, že vypadá jako Petr Muk. Pokud ho zastihnete v Brně, tak většinou v Technologickém Parku. Tam se svým týmem pracují na vývoji kosmických zařízení, experimentů a misí. Montují zde části raket a družic. Hledají život na měsíci Europa a v roce 2026 vyšlou sondu, která bude hledat život mimo naši sluneční soustavu. A protože objevování ho baví nejvíce, pátrá i po nových technolgiích. Založil centrum Tech Nest, což je takové co-workingové prostředí pro technologické firmy. Údajně jsou jen krůček od postavení teleportu. Pokud Petr není v Brně, létá po Evropě, protože kosmický program se prolíná napříč celým kontinentem. Dost možná na něj narazíte v Edinburghu, což je jeho nejoblíbenjší místo a téměř druhý domov. Nemá psa ani kočku, nestihl by je krmit a venčit. Má robotický vysavač a prasátko na baterky. Tváří se, že umí odpočítat start rakety ve francouzštině. Francouzsky ale vůbec neumí!

 

Akci moderuje: Zdeněk Bílek

 

 Registrace

 

 

 

 

 

 

,

 

Partneři / Partners

ST logo CZ stojate cerne2 partner seclogo  partner koalice E21 logo SPCR LOGO VERTICAL CZ RGB 280x226 IMD Logo Blue RGB E21 logo HK logo PRAHA1 dole 1radek RGB

 

loga partneri 280x226 slunce 280x226 roska 280x226 Kudyznudy.cz - tipy na výlet  LOGO PFM 2

 

 

 

 

 

 

Menu